Å Home
Home På egen hand Hotellbokning Aktuella Resor Amtrak Modeller Kontakt
ÅmmebergsResor - Ekorrvägen 7 - 694 60  Åsbro - Tel reseinfo: Utrikes: 0582-51090, Inrikes: 0583-34390  - info@ammebergsresor.se


Pris

Ca 300,- Bussresa T/R
Ca 160,- Entré till mässan

Motorweekend med MC 2021
Vartannat år Stockholm/Göteborg

Info@ammebergsresor.se

Vi kunde inte ha sagt det bättre själva

Årets höjdpunkt. Eller som Magnus skriver på MC Mässans Facebooksida: ”Höjdpunkt. Punkt.” Och vi ses där. På MC Mässan på Friends arena sista helgen i januari. Som vanligt!

Det spelar ingen roll om du inte har ett körkort för motorcykel, men är lite så där hemligt sugen på att ta ett, besöker MC Mässan för nionde gången i rad eller anser att du är en ny och vassare stuntrider än de som uppträder under mässan, så är Friends Arena platsen för dig.

Då river vi upp fotbollslandslagets gräsmatta och flyttar dit alla nya moped- och MC-modeller och vi lastar in tonvis med de senaste tillbehören. Vi låter som vanligt de bästa svenska stuntriders visa vad de går för på både ett och två hjul. I princip allt du vill och behöver se eller veta för oss på två hjul. Vad mer kan du önska dig?

Just det, årets höjdpunkt. Vi skulle inte kunna ha sagt det bättre själva! Välkommen till MC-mässan!


Reseinformation

Vi gör ett kortare stopp såväl på dit-som hemresa. Beräknad framkomst ca 11.00. Hemresa kl. 17.00. Exakt information lämnas under dagen. Beräknad hemkomst 20.30-21.30 beroende på var ni bor.

För mer information om MC-mässan, gå in på deras hemsida www.mcmassan.se


Tider: Avfärd kl 07.00 från Askersund. Övriga orter enligt överenskommelse, t ex Åmmeberg-Askersund-Åsbro-Hallsberg-Kumla-Örebro.